Search

Lanvin u novoj kampanji slavi svoj legendarni logo

Lanvin u novoj kampanji slavi svoj legendarni logo

Poznate majke i kćeri u proljetnoj kampanji


Image: buro247.com/me

Francuska modna kuća Lanvin za novu je kampanju inspiraciju pronašla u svojem zaštitnom znaku

Nakon proslave nevjerojatnih 125 godina postojanja, u ovoj nam godini Lanvin predstavlja bombastičnu proljetno-ljetnu kampanju. Kultna modna kuća pozvala je modne ikone Violettu Sanchez, Pat Cleveland i Kirsten Owen da zajedno sa svojim kćerima Luz Godin, Annom Cleveland i Billie Rose Owen stanu pred objektiv Tima Walkera kako bi utjelovili legendarni logo kuće Lanvin. "Ono što mi se najviše sviđa je što cijela kampanja ima priču, a ne samo fotografije", izjavio je kreativni direktor Lanvina Alber Elbaz, dodavši: "Svaka obiteljska fotografija koju napravimo s modelima odvede nas u njihovu priču."

S druge strane, u muškoj kolekciji Lanvin nastavlja s temom obitelji, ali ovaj put slavi dragocjeni odnos između braće i prijatelja. Kreativno vodstvo kampanje potpisuje dvojac Ronnie Cooke Newhouse i Stephen Wolstenholme iz House + Holme, za styling je zaslužan Jacob K, za kosu se pobrinuo Julien d'Ys, a šminku potpisuje vizažistica Val Garland.   

Ženska kampanja pojavit će se tijekom ožujka, a mušku ćemo kolekciju vidjeti u novom broju časopisa "L'Uomo Vogue" krajem ovog mjeseca.

Lanvin u novoj kampanji slavi svoj legendarni logo (фото 1)

Lanvin u novoj kampanji slavi svoj legendarni logo (фото 2)

Lanvin u novoj kampanji slavi svoj legendarni logo (фото 3)

Lanvin u novoj kampanji slavi svoj legendarni logo (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više