Search

Leandra Medine je prva blogerica koja otvara pop-up trgovinu

Leandra Medine je prva blogerica koja otvara pop-up trgovinu

Man Repeller u velikom novom projektu


Image: Buro247hr arhiva

Leandra Medine, osnivačica i zaštitno lice bloga Man Repeller, najavila je kako će u ožujku otvoriti svoju pop up trgovinu

Bilo je pitanje vremena kada će blogerice shvatiti koje su sve dobrobiti otvaranja pop up trgovine s vlastitom promotivnom odjećom kao što su to činili glazbenici tijekom cijele 2016. godine. Leandra Medine s bloga Man Repeller jedna od najuspješnijih i najbogatijih blogerica u svijetu stoga ni ne iznenađuje da je upravo ona prva blogerica koja se odlučila na ovakav potez. Trgovina će se zvati MR Bazaar, a bit će smještena na Canal Street Marketu u New Yorku tijekom ožujka. "MR Bazaar na Canal Street Marketu je jedan od mojih velikih snova o kojima razmišljam već dugo," rekla je Medine za WWD. "To je prvi put da radimo i fizičku manifestaciju onoga što svakodnevno radimo na Man Repelleru. U prostoru će se prodavati promotivna odjeća, ali u srži to mjesto je zajedničko okupljalište otvoreno za sve."

Zanimljivo je da Medine kaže da time uopće ne žele povećati posjete na svojoj stranici već produbiti odnos sa čitateljima što je danas ključno za online medije. "Imamo nevjerojatnu rubriku komentara gdje dobivamo vrlo iscrpne i nevjerojatno inteligentne komentare. Na ovaj način se odužujemo svojoj vjernoj zajednici," dodale je Medine.

U trgovini će se naći Man Repeller majice, nova kolekcija MR by Man Repeller koja je izašla prije nekoliko dana, kao i šilterice, šalice i slični promotivni predmeti. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više