Search

Lekcije iz geometrije u novoj resort kolekciji kuće Michael Kors 2016.

Lekcije iz geometrije u novoj resort kolekciji kuće Michael Kors 2016.

Ženstveno i upečatljivo


Image: buro247.ru

Michael Kors u novoj međusezonskoj kolekciji za 2016. inspirirao se geometrijom koju je izveo u upečatljivom printu i toplim bojama

Michael Kors priznao je kako u školi nije bio pretjerano uspješan u geometriji, što se iz nove međusezonske kolekcije nipošto ne bi dalo naslutiti jer bi se predstavljeni komadi mogli ocijeniti čistom peticom. Kupaći kostimi, suknje, džemperi i kaputi – cijela je kolekcija provučena kroz filter geometrijskih mozaika čija se igra razvija u smeđim, crnim i bijelim tonovima. Naći će se tu i kombinacije hladnih tonova u zelenkasto-tirkiznim prugama i geometrijskim motivom kocke koji u dvodimenzionalnoj igri naglašavaju sjenu i stvaraju zanimljiv efekt. 

Opuštenost silueta kontrastira upečatljivoj grafičnosti i paleti boja. Hlače širokog kroja i niskog struka kombiniraju se sa sandalama, dok će crop trapezice u kombinaciji s džemperom odavati onaj ležeran, opušteni stav. Modni dodaci savršeno zaokružuju geometričnost, a oštri se kvadrati ponavljaju na blago zaobljenim linijama torbi i pravokutnim shopper torbama. Obuća je ovaj put izvedena u nešto jednostavnijoj color-block varijanti i ne toliko atraktivnoj kakvu smo možda očekivali.   

Općenito, bez obzira na fascinaciju geometrijom u ovoj međusezonskoj kolekciji, Michael Kors donosi nam duh 60-ih i 70-ih, koji, čini se, neće sići s modnih pista još dugo vremena. I ponovno nam se na police dućana vraćaju one prepoznatljive široke hlače, mornarski kaputi, kratke haljine i kaputi slobodnog kroja preko koljena. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više