Search

Lidija Lešić i Rita Rumora nose elegantan nakit s hrvatskim potpisom

Lidija Lešić i Rita Rumora nose elegantan nakit s hrvatskim potpisom

Kampanja snimana u Veneciji

Urednik: A.P.


Image: Senja Vild,
Franjo Matković

Nova kolekcija nakita domaćeg brenda Lana & Love u gradu mostova, u Veneciji donosi nove vizuale za novu ujedno i treću kolekciju nakita pod nazivom „Little Italy". Ručno izrađena kolekcija koja slavi ljubav producira jednostavan i prozračan, no ujedno i vrlo primjetan nakit. Nakon nedavnog otvaranja dućana u centru Zagreba, jedan od omiljenih brendova Hrvatica predstavio je svoju novu kolekciju za koju je kampanju snimio u bajkovitoj Veneciji.

lidija

Priču ovog jedinstvenog nakita dočarale su nam omiljene trendseterice Lešić Lidija i Rumora Rita - djevojke koje su vjerne obožavateljice ovog brenda od samih početaka te zaštitna lica. Upravo Venecija je bila idealan izbor za snimanje nove kampanje jer predstavlja ono što je i glavni fokus nove kolekcije - klasični, bojama razigrani i romantični komadi koji će vas na prvu ostaviti bez daha - baš kao i sama Venecija. "Kada sam radila novu kolekciju željela sam zadržati minimalizam po kojem je brend poznat no i predstaviti neke nove modele koji će biti statement komadi, a da se pritom ne gubi ta jednostavnost nošenja koja je utkana u samu srž brenda." Izjavila je dizajnerica nakita Lana Klipa.

rita

Kao i uvijek do sada svaki komad nakita je ručno rađen te se iznimna pažnja pridodaje samoj izradi i kvaliteti. Nova kolekcija nudi bisere i poludrago kamenje po kojima je brend poznat od samih pocetaka, a novost su detalji dodatno ukraseni tehnikom emajliranja. Kolekcija je dostupna Mala Ulica 1 ili putem online http://lanaandlove.hr/

lanalove

lana love

lana love

lana love

lana love

lana love

lana love

 

Fotografije - Senja Vild i Franjo Matković: https://we.tl/t-pVzR975LA3

Modeli - Lidija Lešić i Rumora Rita

Šminka - Marko Tolić/Bela Make Up

Manikura - Manos by Ivana

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više