Search

Lijepa Ondria Hardin kao zaštitno lice kuće Tom Ford

Lijepa Ondria Hardin kao zaštitno lice kuće Tom Ford

Igra kontrasta


Image: buro247.ru

Kuća Tom Ford donosi nam cijelu jesensko-zimsku reklamnu kampanju koju potpisuje Mario Sorrenti. Proslavljeni majstor fotografije poigrao se igrom svjetlosti i nebeskog plavetnila kojem je suprotstavio grubost stijena i brončanu ljepotu Ondrije Hardin

Unatoč tome što se u jesensko-zimskoj kolekciji mogu pronaći topli komadi od krzna, baršuna, antilopa i trapera, art direktori kampanje u suradnji s Marijom Sorrentijem odlučili su kolekciju predstaviti na ljetnoj scenografiji koju je stvorila priroda, a koju čini igra svjetlosti i sjene sa surovošću pustinjskog ambijenta. 

Zvijezda reklamne kampanje za kolekciju jesen/zima kuće Tom Ford ovaj put je lijepa Ondria Hardin koja je sjajno demonstrirala višeslojnost dizajna. Novi komadi djeluju vrlo moćno, a posebno se ističe suknja od trapera izvedena u patchwork tehnici sa zanimljivom kombinacijom jesenskih boja i kaubojska haljina u bež boji od sitnih dugačkih resica sparena s moćnim crnim čizmama od baršuna.

Ovaj pluralizam motiva i materijala dopunjen je ništa manje kontrastnim dodacima, poput, primjerice, masivnih dugačkih resastih naušnica ili upečatljive ogrlice od kožnih konopaca zavezanih u nepravilne čvorove. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više