Search

Louis Vuitton Cruise kolekcija prikazana u Kyotu

Louis Vuitton Cruise kolekcija prikazana u Kyotu

Novi odličan projekt Nicholasa Ghesquierea


Image: Buro247ua

U japanskom je Kyotu jučer prikazana najnovija cruise kolekcija kuće Louis Vuitton

Sukladno s destinacijom na kojoj je revija održana, kolekcija koju je Nicholas Ghesquière jučer prikazao obilovala je japanskim referencama koje su se provlačile kroz šljokičaste haljine, šminku i torbice s očima u stilu Kabukija koje je osmislio Kansai Yamamoto. Taj je japanski dizajner zaslužan za brojne odjevne kombinacije Davida Bowieja, a otvorio je put za Yohjija Yamamota, Kenza Takadu i Rei Kawakubo koji su ga slijedili u Pariz i ondje gradili svoje brendove. I on je jučer sjedio u prvom redu Louis Vuitton revije kao i Michele Williams, Jennifer Connelly, Isabelle Huppert i drugi.

Kad su siluete u pitanju, Ghesquière je poznat po strogim, jasnim linijama koje prate njegove odjevne predmete, a tako je bilo i ovaj put s kožnim kaputima i sakoima krojenim od nekoliko vrsta tkanina, koji su, unatoč tim brojnim teksturama, izgledali vrlo uglađeno i uredno. Onda su tu bile i odlične košulje nošene ispod spomenutih jakni i sakoa, neobični kožni ovratnici, zanimljivi prsluci i bomber jakne kao i hlače od odijela i tajice koje će, čini se, definitivno biti veliki trend na jesen.

Odmak od strogih silueta predstavljale su haljine, one su bile krojene u "X" ili "A" siluetu, izrađene od lepršavih šifona i raznih izvezenih prozirnih tkanina, a letjele su oko tijela modela na pisti i tako kolekciji dale neobičnu, možda i neočekivanu, dinamiku. Novinari koji su bili na reviji poput Vogueove Sarah Mower, kažu kako je Ghesquière bio neobično zadovoljan kolekcijom i cijelom produkcijom revije, a to se doista i vidjelo na završnom proizvodu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više