Search

Louis Vuitton otvara izložbu u Londonu

Louis Vuitton otvara izložbu u Londonu

Posvećenu jesensko-zimskoj kolekciji

Image: buro247.ru

Kuća Louis Vuitton još je na reviji jesensko-zimske kolekcije gostima najavila tajanstveno interaktivno iskustvo svijeta Louis Vuitton. A danas vam otkrivamo o čemu se točno radi...

U modno-umjetničkom projektu kuća Louis Vuitton odlučila je nastaviti priču započetu kolekcijom jesen/zima 2015. i prethodnom izložbom nazvanom "Louis Vuitton serija 2 –prošlost, sadašnjost i budućnost", koja je predstavljena rimskoj publici prije nešto više od dva mjeseca, a najnovija izložba nosi naziv "Series 3" i krajem rujna otvara se u Londonu. Veličanstvena izložba posvećena jednoj jedinstvenoj reviji zauzet će tri kata i ukupno 13 dvorana nekadašnje poslovne zgrade nedaleko od Somerset House centra. Revija Nicolasa Ghesquièrea neprestano će se emitirati na ogromnim ekranima preko cijelog zida, što će zasigurno izazvati oduševljenje među posjetiteljima. 

"Živimo u digitalnom dobu koje omogućuje da se modne revije prenose uživo i već za svega par sekundi postaju dostupne gledateljima diljem svijeta", komentirao je Ghesquière za portal businessoffashion.com. "A zadaća naše izložbe je prenijeti atmosferu s revija, učiniti ih što stvarnijima." Dodatno iznenađenje izložbe krije se u cijeloj galeriji fotografija reklamne kampanje koju su snimili Jürgen Teller i Bruce Weber, a koja će se prostirati u nekoliko soba. Osim galerije tu su i besplatni plakati i naljepnice za svakog posjetitelja ove odlične izložbe, čije je otvorenje zakazano za 21. rujna. 

Louis Vuitton otvara izložbu u Londonu (фото 1)

Louis Vuitton otvara izložbu u Londonu (фото 2)

Louis Vuitton otvara izložbu u Londonu (фото 3)

Louis Vuitton otvara izložbu u Londonu (фото 4)

Louis Vuitton otvara izložbu u Londonu (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više