Search

Ludi party Alexandera Wanga za proljeće 2015.

Ludi party Alexandera Wanga za proljeće 2015.

Party na kotačima


Image: buro247.ru

Za potrebe snimanja kampanje unajmljen je autobus u kojem su Wang djevojke, na čelu s miljenicom dizajnera Alexandera Wanga Annom Ewers, organizirale ludi party

Party autobus pojava je koja se nerijetko viđa u američkoj kulturi, dok je u našim krajevima potpuno nepopularna. No, tko zna, možda će se, poput zabavnog anglosaksonskog praznika Halloweena, udomaćiti. Važnu ulogu u popularizaciji "partyja na kotačima" možda će odigrati upravo nova kampanja Alexandera Wanga. Dizajner je, kao najveći ljubitelj ovog tipa zabave, u svoj party autobus doveo cijelu vojsku Wang djevojaka, uključujući Binx Walton, Saru Brannon, Vanessu Moody, Lexi Boling, Dylan Xue i Annu Ewers bez koje nijedna kampanja ne prolazi. Prvi vizual kampanje, koji je izašao danas na Internetu, prikazuje upravo Wangovu miljenicu kako sjedi na krovu osvijetljenog autobusa. Za fotografije "Wang partyja" je zaslužan Steven Meisel.

Prisjetimo se, glavna tema Wangove proljetne kolekcije su tenisice, motiv kojim se dizajner inspirirao u cijeloj kolekciji pa se haljine, torbe i jakne vrte oko ovog sportskog trenda.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više