Search

LuniLou ima limitiranu teddy kolekciju..I nije samo za djecu

LuniLou ima limitiranu teddy kolekciju..I nije samo za djecu

Urednik: BURO.


Image: Sanja Jagatić

Ekološka održivost je nit vodilja u svemu šta stvaraju sestre Ivana i Izabel, začetnice ovog divnog brenda koji već petu godinu zaredom uspješno objedinjuje udobnost i stilsku prepoznatljivost u jedinstveni lunilou. Kreativne sestre i njihov tim često nas iznenade i oduševe svojim rezultatima. I ovoga puta ovaj mladi tim vođen sestrama Izabel i Ivanom osmislili su par it zimskih komada koji neće proći nezamijećeno.

LuniLou ima limitiranu teddy kolekciju..I nije samo za djecu (фото 1)

“ Nadamo se kako će naši proizvodi od 100% organskog pamuka biti 100% najpoželjniji lunilou komadi ove zime. Ove zimu provedite u mekanim i udobnim teddy vestama koje će vas oduševiti ne samo dizajnom već i praktičnošću jer ovu majicu možete nositi i kao jaknu kako bi vaš outfit bio potpuni uz naše teddy rukavice, teddy kapu i torbu. “ rekla nam je Ivana Čirjak.

Rukavice, kape, veste i torbe izrađene od popularnog teddy materijala savršeno se uklapaju u vizualni potpis branda i lijepo zaokružuju ponudu koja se sada na radost mnogih, širi sve više i na odrasle.

LuniLou ima limitiranu teddy kolekciju..I nije samo za djecu (фото 2)

Jedva smo dočekali ovaj zimski period kako bismo predstavili našu proširenu ponudu za odrasle i to od nama omiljenog teddy materijala. Kao i svi naši proizvodi tako su i ovi izrađeni od 100% organskog pamuka što potvrđuju certifikati kojima se ponosimo. GOTS certifikat (Global Organic Textile Standard) jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila te OEKO TEX® (najviša klasa) certifikat jamči da naši proizvodi ne sadrže otrovne supstance ili tvari štetne za ljude i okoliš.“ objasnila nam je Izabel Kovačić.

LuniLou ima limitiranu teddy kolekciju..I nije samo za djecu (фото 3)

Uz ove predivne odjevne zimske proizvode lunilou je pripremio i ono po čemu su najpoznatiji, praktične dodatke za djecu i bebe.

LuniLou ima limitiranu teddy kolekciju..I nije samo za djecu (фото 4)

Preslatke vezice za dude, ručnici za bebe, rukavice za kupanje,dječje teddy kape, praktične maskice za lice i gumice za kosu kojima nećete moći odoljeti, samo su neki od artikala koje možete pronaći na već poznatoj adresi www.lunilou.com.

Modeli – Mia Matić i Nora Slišković

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više