Search

Marchesa, proljeće/ljeto 2016.

Marchesa, proljeće/ljeto 2016.

"Zakoračite u botanički vrt"


Raskošno, svečano i luksuzno elementi su koji se provlače kroz novu kolekciju koja se sastoji isključivo od ženstvenih i seksi haljina

Modna kuća Marchesa je oduvijek bila sinonim za luksuz zbog svojeg spoja elegancije i coutura. Poznata po raskošnim materijalima i luksuznim detaljima vrlo brzo postala je omiljen izbor za crveni tepih. Tako Marchesine toalete biraju mnoge poznate osobe poput Blake Lively, Eve Longorije, Rihanne. Raskošno, svečano i luksuzno elementi su koji se provlače i kroz novu kolekciju koja se sastoji isključivo od ženstvenih i seksi haljina. Crno-bijeli svijet začinjen je akcentom fuksije i nježnim pastelnim nijansama. Modna kuća Marchesa mislila je na sve. Od zavodničkih haljina koje dekolte ističu pernatim detaljima do onih čednijih koje sežu sve do vrata. Posebna priča svakako su ombre pjenaste haljine koje izgledaju kao san. Osjeti se da dizajnerice Georgina Chapman i Keren Craig  vjenčane haljine imaju u malom prstu.

Kolekcija je inspirirana raskoši botaničkog vrta, svilom, čipkom i tilom koji se našao i kao zanimljiv dodatak za kosu. Slojeviti odjevni komadi nisu idealni kada je u pitanju ljeto, ali zbog ovakvih haljina možemo zažmiriti na jedno oko. Je su li obnažene grudi opet u modi, morat ćemo provjeriti. Ali, sigurno znamo samo da ovim haljinama neće odoljeti niti jedna romantičarka. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više