Search

Maria Store će vas darivati prekrasnim poklonima kuće Lanvin

Maria Store će vas darivati prekrasnim poklonima kuće Lanvin

Darivanje se nastavlja

Tekst: A.P.


Image: PR

Poznati concept store odlučio je produžiti sezonu darivanja i svoje obožavatelje razveseliti dizajnerskim poklonima

Povodom petog rođendana poznate zagrebačke adrese tim Maria Storea provjerit će vaše znanje o njima na službenom Facebook profilu. Najupućeniji i najbrži mogu očekivati pravu dizajnersku poslasticu – genijalne poklone iz lifestyle kolekcije pariškog Lanvina, čiji će vas maštovit dizajn s potpisom Albera Elbaza osvojiti u potpunosti! Na službenom Facebook profilu svaki će tjedan biti postavljeno jedno pitanje koje se tiče Maria storea, a na Vama je da odgovorite točno – i čim prije – u inbox. Pobjednik se određuje isključivo prema pravilu "tko prvi, njemu poklon". Pitanja će biti objavljena nasumično – u različito doba i bez prethodne najave!

maria lanvin

Pokloni uključuju: set za crtanje s bojicama i naljepnicama, set za pisanje pisama, set prigodnih ilustriranih čestitki, etui za iPad i kišobran za torbu s prepoznatljivim Elbazovim crtežom.

maria lanvin

Prvo pitanje bit će postavljeno na Facebook profilu već u prvome tjednu nove godine, a potom svaki tjedan, još iduća četiri tjedna, fenomenalni Lanvinovi pokloni uveseljavat će najvjernije prijateljice i obožavatelje!

Facebook: https://www.facebook.com/mariastore.hr/
MARIA Zagreb, Masarykova 8; 01-4811-011
MARIA Dubrovnik, Sv. Dominika bb; 020-321-330
www.mariastore.hr
info@mariastore.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više