Search

Marion Cotillard ponovno zasjala u novoj Lady Dior kampanji

Marion Cotillard ponovno zasjala u novoj Lady Dior kampanji

Proljeće-ljeto 2016.


Image: Dior arhiva

Novu proljetno-ljetnu kampanju čije je zaštitno lice ponovno Diorova muza Marion Cotillard zabilježio je fotograf Peter Lindbergh na pariškim ulicama uz rijeku Senu

Lijepa glumica Marion Cotillard, dobitnica nagrade Oscar za ulogu u filmu “La Vie en Rose” zasjala je u novoj kampanji francuske modne kuće Dior i to ponovno kao zaštitno lice za ikoničku Lady Dior torbu. Nakon kampanje za jesen-zimu 2015. koju je fotografski ovjekovječio duo Mert Alas i Marcus Piggott, sada je tu funkciju u novoj proljetno-ljetnoj preuzeo njemački fotograf Peter Lindbergh, ne bi li Diorovu muzu Marion zabilježio u njezinoj apsolutnoj ljepoti.

Marion Cotillard ponovno zasjala u novoj Lady Dior kampanji (фото 1)

Inače, legendarna Lady Dior torba ime je dobila po princezi Diani obzirom da joj je to bio omiljeni modni dodatak, a noseći ju je učinila iznimno popularnom u drugoj polovici 90-ih. Nova kampanja snimljena na pariškim ulicama uz rijeku Senu donosi dva modela, torbu od crne kože koju krasi široki remen obogaćen šarenim kristalima te zlatni metalic model koji je inspiriran izgledom i teksturom nekadašnjih stolaca u vlasništvu Napoleona III. Podsjetimo kako je Marion ambasadorica Diora još od 2008. godine, a ovo joj je već petnaesta kampanja za modne dodatke, a već nekoliko puta se našla baš u glavnoj ulozi konkretno za Lady Dior.  

Marion Cotillard ponovno zasjala u novoj Lady Dior kampanji (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više