Search

Marko Petrić u editorijalu streetwear brenda Zagreb Social Club

Marko Petrić u editorijalu streetwear brenda Zagreb Social Club

Urednik: BURO.


Image: Dora Barker

Nakon što su u prosincu snimali modni editorijal s Leom Radolfi, pjevačicom grupe Judette i Markom Bokom organizatorom festivala “Graffiti na Gradele”, zagrebački streetwear brand Zagreb Social Club u siječnju je snimio modni editorijal s glumcem Markom Petrićem i Felinom Bolančom koja zajedno s obitelji vodi Luna Jewelry Bol.

“Ideja iza svakog našeg editorijala jest da u njemu sudjeluju mladi, kreativni i talentirani ljudi koji ne samo da personificiraju prinicipe našeg branda već ujedno su i pozitivan primjer drugima. U prosincu smo surađivali s Leom Radolfi talentiranom pjevačicom grupe Judette i s Markom Bokom organizatorom najpopularnijeg graffiti festivala u hrvatskoj “Graffiti na Gradele”. Za siječanj logičan izbor nam je bio glumac Marko Petrić koji uz sav svoj talent nam je i podrška od prvog dana, a Felina ove godine radi prve korak u obiteljskom brandu nakita Luna Jewelry Bol.” rekao je Ali Mirza Mulabegović kreativni direktor branda koji je kampanju ostvario s fotografkinjom Dorom Barker.

Zimska kolekcija Zagreb Social Club sastoji se od prepoznatljivih majica kratkih rukava s dominatnim velikim grbom branda, majica dugih rukava i majica dugih rukava s kapuljačom. Za zimske minuse postoji izbor zimskih kapa koje su rađene od mješavine vune i akrila, te šalovi od alpake i mješavine vune i kašmira. Za ljubitelje pletenine tu su već sad prepoznatljive Zagreb Social Club “college” veste.

“Nedavno smo predstavili našu prvu “weekend” torbu koja je ručno rađena u suradnji s Drop Company iz Zagreba. Suradnju nastavljamo u novoj godini s proširenom kolekcijom, ali više o tome uskoro” zaključio je Ali Mirza o planovima branda u novoj godini.

Zagreb Social Club artikli se mogu kupiti u njihovom zagrebačkom showroomu na adresi Smičiklasova 22 ili na internet trgovini www.zagrebsocial.club . Pratite Zagreb Social Club na društvenim mrežama @zagrebsocialclub .  Do kraja siječnja cijela zimska kolekcija je na akciji i snižena je -20%.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više