Search

Mary Katrantzou, proljeće/ljeto 2015.

Mary Katrantzou, proljeće/ljeto 2015.

Odmak od uobičajenog printa

Image: Imaxtree

Grkinja Mary Katrantzou napravila je mali odmak od svoje titule kraljice printa. Grafike je sve manje, aplikacija sve više, a neke su haljine izgledale kao da su krojene od mozaika tkanine lijepljenih na golo tijelo

Pomak u tu stranu bio je primjetan još prošle sezone kada je Mary predstavila voluminozne aplikacije umjesto kolaža i printa na koji smo navikli. Kolekcija je sjajno prihvaćena i Mary je novu ideju nastavila razvijati dalje, što je odlično jer ova dizajnerica ima još mnogo toga za ponuditi svojim obožavateljima. Neke su kombinacije bile čak i u potpunosti jednobojne, a krojevi vrlo romantični, pogotovo ako se radi o baby doll haljinicama. Ono što je bilo posebno zanimljivo bili su komadi grube tkanine koji su aplicirani na proziran i delikatan materijal te su tako davali jak kontrast s golom kožom.

Fantastične aplikacije susretali smo na većini kreacija, u kombinaciji sa svilom na hlačama ravnog kroja i topovima s nježnim bretelicama. Čipkasti detalji bili su prisutni na haljinama, negližeima i suknjama s prorezom dajući dodatnu dozu seksepila uobičajenim krojevima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više