Search

Mekano pletivo i ručno rađena čipka u novoj kolekciji sestara Šopar

Mekano pletivo i ručno rađena čipka u novoj kolekciji sestara Šopar

Urednik: BURO.


’Little things, great moments’ naziv je nove SOPAR kampanje. U trenutno doba neizvjesnosti, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić željele su nam donijeti tračak veselja i nade te nas podsjetiti da još uvijek nije zabranjeno sanjati... Fotografkinja Josipa Uzelac vodi vas na putovanje u zajedništvo i optimizam sa ženskom solidarnosti. Sestre su za modele uzele svoje prve rođakinje s kojima su odrasle te njihovu djecu, a filmski kadrovi projeciraju iskrenost, toplinu i ljubav. Osjećaj pripadnosti u obitelji koja je uvijek najveći oslonac - glavna je vodilja njihova zimskog sna.

Ručno rađene vunene veste, ručno rađena čipka koja je lajtmotiv cijele kolekcije, žarke boje koje uz ženstvenu gracioznost cura u sirovom ambijentu stvaraju energiju SOPAR djevojke: fokusirana na male stvari iz kojih nastaju veliki momenti.

Za frizure se pobrinuo Mijo Majhen, za šminku je zaslužna Anamarija Delač,za nokte Maja Marušić iz salona Nokteraj, slastice sa snimanja je pripremila jedna od rodakinja sestara- Iva Valičević za restaurant LaPaloma.

Nova kolekcija dostupna je od danas na www.soparcollection.com te u Paris Lingerie dućanu u Masarykovoj 13 u Zagrebu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više