Search

Mia Kovačić u novim komadima kuće Replay

Mia Kovačić u novim komadima kuće Replay

Što možete pronaći u novoj proljetnoj kolekciji?

Urednik: A.P.


Image: PR

Ovaj put lijepoj voditeljici pridružio se i glazbeni producent Tomo in der Mühlen koji predstavlja mušku kolekciju Replay

Kako prepoznatljivo ući u modno proljeće i ljeto - izvrsno su prikazali Mia Kovačić i Tomo in der Mühlen u novoj hrvatskoj kampanji za Replay. Kao i uvijek, talijanski brand pomiče granice i pravila kombiniranja stvarajući karakterne i cool total lookove u kojima, za djevojke ravnopravno funkcioniraju glitter i crna koža, camo uzorak i zlatni detalji, romantične haljine i destroyed jeans. Mia Kovačić kao „girl with an attitude" nosi ove beskompromisne komade s lakoćom i stilom, upotpunjujući outfite izvrsnim Replay sunčanim naočalama te pokazujući kako rock može biti itekako nježan i ženstven.

mia

Glazbeni producent Tomo in der Mühlen je istinski prototip Replay muškarca - znalca koji se ne boji eksperimentirati, ali brand prilagođava svom karakteru. Tomini outfiti za Replay koji kombiniraju jake, provokativne printeve na majicama i svijetli skinny jeans, kožne jakne i komotni Hyperfree joggjeans, prava su modna lekcija za sezonu pred nama.

mia

mia

mia

mia

mia

tomo

mia

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više