Search

Mia Kovačić kao očajna kućanica

Mia Kovačić kao očajna kućanica

U novoj kampanji eNVy rooma koju potpisuje Šime Eškinja

Tekst: BURO.


eNVy room predstavlja kolekciju za jesen/zimu 13./14.! Ovo je kolekcija koja obiluje senzualnom 3D čipkom, čipkastim cvjetnim aplikacijama, svilenim satenom, lepršavim muslinom i šljokicama pritajenog sjaja. Osnovne dojmovne odrednice kolekcije su sofisticirana klasika, senzualnost i romantika, dok su zvijezde lajtmotiv kolekcije - realizirane u krupnom printu na majicama ili pak rasute po crnom muslinu. Osnovni kolorit kolekcije čine bijela, crna, siva, boja pudera i koraljno crvena. Kolekcija prati eNVy room ženu od odlaska na posao do koktel zabave, glamuroznih evenata pa sve do vjenčanja. Bijelim kragnama i T-shirt majicama retro komadi dobili su trendi notu.

Fotografije za novu eNVy room kampanju  potpisuje naš poznati modni fotograf Šime Eškinja, dok je zaštitno lice ove eNVy room kampanje TV-voditeljica Mia Kovačić. Za šminku se pobrinula Mihaela Dodić za Illamasqua, dok je za frizuru odgovorna Kristina Došen iz splitskog frizerskog studija Backstage. Kao lokacija snimanja odlično je poslužio splitski hotel Park i njegova prekrasna ljetna terasa.

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 1)

''Iako je kolekcija jako ženstvena i senzualna htio sam joj na neki način proturiječiti stvarajući kontrast između mekoće materijala i zatvorene forme fotografije. S Mijom sam već mnogo puta surađivao i činilo mi se da bi ona bila savršena za ulogu koju sam zamislio. Njen zadatak bio je utjeloviti mladu, dokonu ženu koja se našla u mondenom ljetovalištu po prvi put sama, bez muža i dadilje, a s djetetom i psom", komentirao je Šime.

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 2)

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 3)

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 4)

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 5)

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 6)

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 7)

Mia Kovačić kao očajna kućanica (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više