Search

Mia Kovačić u vjenčanicama kuće eNVy Room

Mia Kovačić u vjenčanicama kuće eNVy Room

Kampanja snimana u pustinji

A.P.


Image: Šime Eškinja

Jedan od naših najpoznatijih brendova otisnuo se u daleki Dubai kako bi snimili novu bridal kampanju s lijepom voditeljicom

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević angažirali su svog stalnog suradnika, fotografa Šimu Eškinju, koji je kreirao spokojno okruženje lišeno pretjeranih dodataka samo s Mijom kao centralnim likom priče. Kako sam kaže, ova kampanja predstavlja zaokret u njegovoj estetici te je mirnoća pustinje poslužila kao savršena kulisa za novi smjer. Mia Kovačić nije krila oduševljenje snimanjem te je izjavila kako je za eNVy Room, osim posla, veže i blisko prijateljstvo: "Jednostavno znaju kako žena treba izgledati i iznimno mi je drago što su prvi dizajneri koji su se prihvatili dizajniranja vjenčanica. Stvarno mislim da mladenkama svojim kreacijama uljepšavaju taj dan. Uvijek su novi, svježi i drukčiji. Najnoviji trend printa na košulji i T-shirt majici 'Just married' i raskošne krinoline od tila doista su nešto drukčije i hrabro. A kad njihov modni izričaj prati i to što su iznimni ljudi i prijatelji, to je dobitna kombinacija", izjavila je Mia.

Mia Kovačić

Mia Kovačić
Nova bridal kolekcija donosi 12 novih modela koji su izrađeni od visokokvalitetnih i laganih materijala pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Na lepršavim modelima nisu korišteni takozvani kolutovi niti teške podsuknje jer otežavaju kretanje i nemaju prirodni pad.

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Raspon cijena nove bridal kolekcije kreće se od 6.490 kn do 9.490 kn, a već je dostupna u eNVy room showroomu. Svoj termin za razgledavanje i narudžbu custom made vjenčanice buduće mladenke mogu rezervirati na broj mobitela 099/2322939.

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Fotografije: Šime Eškinja
Styling: Lea Krpan
Šminka: Mathilde Haddouk
Kosa: Salon Teuta
Video: Jure Perišić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više