Search

Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad

Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad

Tekst: BURO.


Image: Mihailo Anušić,
Adem Grljević

"U svima nama krije se uzbudljivi potencijal da pretvorimo snove u stvarnost. Tu urođenu sposobnost smo koristili nebrojeno puta, ne znajući da će doći vrijeme kada će ova osobina postati neophodna. Cio svijet je zaspao, sve se utišalo i postali smo uskraćeni za ljudski dodir, za bliskost. Odjednom, stvarnost je postala preteška. U ovom stanju sličnom hipnozi, bili smo svjesni svijeta oko nas, ali nismo imali moć da stupimo u interakciju s njim, još manje da ga mijenjamo. Sve što nam je ostalo su naši snovi. Ali onda, ljudski duh se budi. Otpornost i optimizam su nas probudili. Sanjanje je super, ali životse treba živjeti. Najednom, bili smo budni, spremni da pređemo granice i ponovo se prilagodimo svijetu, ali i da svijet prilagodimo nama. Ideje su samo dolazile, kao da su imale vlastitu volju. Sjetili smo se kako je to stvarati nešto značajno, kako je pretvoriti misli u opipljive stvari koje služe da unesu ljepotu u svijet. I sjetili smo se tko smo. Tako je nastala kolekcija Awakening - buđenje."

Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 1)
Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 2)

Ovim riječima dizajner Mihailo Anušić najavljuje svoju novu kolekciju i kampanju koja nam je doslovno došla kao dašak nade u bolju budućnost i prijeko potreban estetski odmor za oči. Kolekcija je inspirirana prirodom što je jasno vidljivo iz cvjetnih motiva kojima je dizajner najavio buđenje proljeća. Za izradu su korišteni lagani, lepršavi materijali, a siluete su opuštene i oversized.

Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 3)
Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 4)

Perje kao jedan od zaštitnih znakova brenda u ovoj je kolekciji iskorišteno za prekrasnu žutu pelerinu, ali i kao detalj na rukavima sakoa i cipelama. Šeširi su posebna priča i svaka ljubiteljica ovog asesoara će sigurnp poželjeti jedan MM šešir u svojoj kolekciji. Pitate se gdje ćete ih nositi? Samo čekajte prvu priliku da se sredite. Izaći ćete iz kuće u total looku.

Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 5)
Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 6)
Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 7)
Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 8)
Mihano Momosa ima najljepšu kolekciju dosad (фото 9)

Creative director Mihailo Anušić
Art director Adem Grljević
Photography Mihailo Anušić, Adem Grljević
Model Ines Ćulibrk
Makeup: Zlata Blagojević
Hair Aleksandar Gligorievski

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više