Traži

Miks klasike i trendova: Irina Shayk i Gigi Hadid glavne su zvijezde Burberry kampanje

Miks klasike i trendova: Irina Shayk i Gigi Hadid glavne su zvijezde Burberry kampanje

Impresivni vizuali podijeljeni su u dva dijela

Tekst: F.Š.


Fotografija: Instagram

Britanska modna kuća Burberry predstavila je novu kampanju "Tempest" za kolekciju jesen/zima 2019. U kampanji se nalazi impresivna postava modela, a neki od njih su Gigi Hadid, Sora Choi, Irina Shayk i Fran Summers. Na krilima njihove posljednje revije održane na londonskom Tjednu mode u veljači na kojoj su uzvanici bili podijeljeni u dvije različite prostorije, kampanja je snimana na različitim setovima i sadrži različite perspektive koje su zabilježili zasebni fotografi. Za prvi set zaslužan je hrvatski fotograf Danko Steiner, a sniman je na pozadini koja prikazuje ocean. Modeli nose svečanu, formalnu odjeću koja je u blagom kontrastu s vizualima mora i sunca.

Miks klasike i trendova: Irina Shayk i Gigi Hadid glavne su zvijezde Burberry kampanje (фото 1)

"Željeli smo da more igra veliku ulogu kada je riječ o ovim fotografijama jer je voda izvor promjena i otkrića. Isto tako, željeli smo da naša impresivna postava modela vrši interakciju  s prirodom. Oduvijek sam vjerovao da nas mora i oceani ujedinjuju", rekao je fotograf Danko Steiner.

Drugi set je snimao fotograf Nick Knight, a vizuali ovog seta bili su inspirirani tehnologijom. Fotografije prikazuju modele okružene televizijskim prijemnicima i video kamerama. Modeli ovaj put nose nešto suvremenije odjevne komade kao što su predimenzionirane jakne ili fringe haljine.

Miks klasike i trendova: Irina Shayk i Gigi Hadid glavne su zvijezde Burberry kampanje (фото 2)

"Željeli smo srušiti ideal koji obuhvaća savršene modele sa svojim savršenim, generičkim pozama. Umjesto toga, htjeli smo kreirati stvarniju viziju, a fokus je bio sirova energija mladosti. Izgleda da su naši životi danas okruženi ekranima koji nas prate gdje god da idemo, bilo da je riječ o mobitelima, lap topima ili billboardima. Htjeli smo ukazati na prezasićenost tim ekranima te postići jednu mladu, sirovu i prirodnu estetiku", rekao je Nick Knight.

Miks klasike i trendova: Irina Shayk i Gigi Hadid glavne su zvijezde Burberry kampanje (фото 3)

 

Miks klasike i trendova: Irina Shayk i Gigi Hadid glavne su zvijezde Burberry kampanje (фото 4)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar