Search

Miroslava Duma sudjelovala na najvažnijem modnom festivalu

Miroslava Duma sudjelovala na najvažnijem modnom festivalu

U društvu Mary Katrantzou, Nicka Knighta i Pixie Geldof


Image: Vogue: Daniel Grandl,
Darren Gerrish

Drugi dan Vogue Festivala u Londonu bio je rezerviran za postignuća digitalne tehnologije, a o toj je revoluciji govorila i Miroslava Duma

Uz nju su u raspravi sudjelovali Mary Katrantzou, Nick Knight i Pixie Geldof uz moderatora Calgary Avansino koji su diskutirali o novim medijima koji pomažu stvaranju karijera i dolaženja do uspjeha od same nule. Glavni predmet rasprave postao je Instagram koji prema riječima Mary Katrantzou direktno utječe na njene prihode unutar brenda. "Digitalne platforme su idealne za podršku mladim dizajnerima", smatra Miroslava Duma. Odgovarajući na pitanja iz publike, dala je savjete mladim poduzetnicima kako pomoću društvenih mreža promovirati svoj posao. "Svjesna sam da interes za mene neće trajati vječno, zato ga koristim u svrhu promocije svog projekta".

Vogue Festival posjetila je i suosnivačica hrvatske verzije Büro 24/7, Mirela Forić Srna, koja je zajedno s osnivačicama ostalih podružnica došla pružiti potporu Miroslavi Dumi.

Pixie Geldof, Mary Katrantzou, Miroslava Duma, Nick Knight, Calgary Avansino

Raspravljalo se i o negativnim stranama digitalnog fenomena - kritikama s kojima se mnogi susreću na društvenim mrežama. No Nick Knight ovdje vidi samo napredak: "Modi je nužna kritika i razmjena ideja. Na drugim platformama se moda ne kritizira kako potencijalni oglašivači ne bi bili uznemireni. Baš zato je sloboda tiska potrebna", zaključio je.

Mary Katrantzou

Pixie Geldof

Mary Katrantzou, Miroslava Duma, Nick Knight, Calgary Avansino

Miroslava Duma, Nick Knight, Calgary Avansino

Related articles

Buro 24/7 Selection

više