Search

Missoni, resort 2016.

Missoni, resort 2016.

Bezbrižnost u duginim bojama


Image: buro247.ru

Cruise kolekcija Missoni ponovno donosi jarke boje, bezbrižan duh i radost. Dizajn je jednostavan razigranog grafičkog printa izvedenog u najveselijim bojama

Ljubitelji složenih krojeva i bogatih, voluminoznih kreacija u mnogobrojnim slojevima svoju bi pažnju trebali usmjeriti prema nekoj drugoj modnoj kući jer u Missoniju neće naići na spomenuto. Angela Missoni i ovaj je put predstavila kolekciju ispunjenu jarkim i lepršavim komadima koji će vas svojom ležernošću u trenu prebaciti na daleke destinacije i maštanje o godišnjem odmoru. Kolekcija obiluje svijetlim, svježim i maksimalno jednostavnim komadima – haljine, košulje, hlače, suknje naprosto će vas oduševiti razigranim i šarenim printom kuće Missoni koja je već godinama vjerna svojem osebujnom grafičkom uzorku cik-cak prugica koji se poigrava na tragu psihohodelije. 

Dugine boje, gradijent efekti, grafički motivi, pruge u različitim varijantama, print u obliku raznobojnih mrlji, životinjski motivi, igra optičke iluzije i kaleidoskopski oblici unijet će dašak vedrine i ležernosti u vruće ljetne dane.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više