Search

Moćni baršun i tvid kao vječna elegancija kuće Giorgio Armani

Moćni baršun i tvid kao vječna elegancija kuće Giorgio Armani

"Black Velvet"

Image: buro247.ru

Otmjena i elegantna kolekcija predstavljena jutros očarala je bezvremenskim komadima za žene i muškarce te još jednom potvrdila snažan status ove modne kuće

Giorgio Armani imao je vrlo težak zadatak predstaviti svoju novu kolekciju na milanskom Tjednu mode. Zbog snažne dominacije na sinoćnjoj dodjeli Oscara vrebala je opasnost da jutarnji show padne u sjenu, no to se nije dogodilo. U borbi za modnu superiornost sinoć je pomeo konkurenciju. Cate Blanchett pojavila se u zanosnoj haljini iz Armani Privé kolekcije, a veliki pobjednik Leonardo DiCaprio nosio je Armani odijelo šivano po mjeri i pritom izgledao senzacionalno. Ako još dodamo Charlotte Rampling, Naomi Watts, Nick Jonas sa sigurnošću možemo reći da je sinoć vladao ovim važnim događajem. No, što se događalo jutros? 

Još uvijek jedna od vodećih modnih kuća u Italiji zna kako se obratiti svojim klijentima koji već više od 40 godina nose odjeću s njihovim potpisom. Kolekcija nazvana "Black Velvet" predstavila je crni baršun u svim mogućim kombinacijama, počevši od nekoliko modela hlača do haljina i kompletnih odijela za žene i muškarce. Šarmantne jakne od tvida, baršunasti kaputići ukrašeni s cvjetovima od kristalića u boji i sjajni sakoi s ruskom kragnom i 3/4 rukavima unijeli su dašak romantike u cijelu priču. Pored snažnog crnog baršuna kolekciju krasi i cvjetni uzorak koji dominira na svilenim hlačama, ali i modnim dodacima. Pa čak i ako ova kolekcija ne gazi po crvenom tepihu, ne možemo osporiti da je sjajna. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više