Search

Modna kampanja koja oduzima dah

Modna kampanja koja oduzima dah

Lust For Life by Boudoir


Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević još jednom u suradnji s fotografom Mladenom Šarićem donose kampanju koja ne samo da vizualno fascinira, već i budi emocije. Nova kolekcija haljina "Lust For Life" razrađena je u nebrojenim kombinacijama materijala i tekstura - čipka, til i saten čine jednu skladnu harmoniju, ne prate liniju tijela, ali se obavijaju oko njega dok mi uživamo u njihovoj slojevitosti, raskoši i detaljima u bezvremenskim bojama. 

Boudoir

Modni dvojac Boudoir za ovu je kampanju bio nadahnut viktorijanskim dobom i post mortem fotografijama, koje su same po sebi njegov fenomen. Mladi i djeca koji bi tada prerano umrli nisu imali nijednu svoju fotografiju već je nastajao ovaj vid fotografije kao uspomena na preminule. Iz tog razloga i za same haljine djelomična je inspiracija pronađena u nekim od viktorijanskih odjevnih elemenata.

Fotografije kampanje potpisuje Mladen Šarić, make-up Saša Joković, kosu Milena Maršić za Glamour, zaštitno lice je Jelena Stanković (Colors model), a asistent fotografa Barbara Šarić.

Boudoir

Boudoir

Boudoir

Boudoir

Boudoir

Boudoir

Boudoir

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više