Search

Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju

Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju

Urednik: BURO.


Modni brend LES ÉMAUX, iza kojeg stoje mladi dizajneri Kristijan Žakić i Nino Sablić, perspektivno je ime na domaćoj modnoj sceni. Premda broje tek pokoju godinu zajedničkog rada, iza sebe imaju već nekoliko uspješnih kolekcija i prezentacija na domaćim tjednima mode, a komade s njihovim potpisom nosile su zvijezde poput Severine i Vesne Pisarović. Rad ovog talentiranog modnog dvojca nije poljuljala niti kriza iz koje polako izlazimo, pa je LES ÉMAUX ulazak u ljeto odlučio obilježiti svojom prvom cruise kolekcijom.

Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 1)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 2)

Kao i svaka LES ÉMAUX kolekcija do sada, i ovoga je puta osnovna inspiracija za stvaranje bila žena, ali i sloboda, zanos i nepresušna energija. Fascinacija toplinom ljetnog zalaska i ljepotom pjenušavih valova akvarel tehnikom pretočena je u zelenkasto-plavi print kreiran posebno za kolekciju kojom, osim spomenutih boja, vladaju i "ljetna" bijela, nude nijanse i crvena koja u priču unosi infuziju boje. Kolekcijom dominiraju stroge siluete koje oponiraju fluidnima, te cut out prorezi koji unose dašak seksepila raspirujući maštu igrom skrivanja i otkrivanja. "Velika pažnja usmjerena je na dizajn i kroj, kolekcija je limitirana, te smo se nastojali osloniti na kvalitetu i ponuditi našim klijenticama da izraze svoju individualnost", izjavili su dizajneri te dodali kako su kampanjom željeli komunicirati sliku ljetne idile: "Prigrlivši vrijeme u kojem se nalazimo, vizuali kampanje oslobađaju promatraču vidike u svijet kojeg poznajemo i u koji se polako vraćamo".

Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 3)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 4)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 5)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 6)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 7)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 8)

Vizuale kampanje za LES ÉMAUX cruise 21 kolekciju potpisuje poznati fotograf Filip Koludrović, styling je djelo stilistice Ane Nikačević, Katica Topčić za Kevin Murphy zaslužna je za izgled kose, a u ulozi modela našla se Matija Mladin iz Relatum model management agencije.

Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 9)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 10)
Modni dvojac LES ÉMAUX lansirao kampanju za svoju prvu cruise kolekciju (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više