Search

Modni kolaž u novoj kampanji kuće Valentino

Modni kolaž u novoj kampanji kuće Valentino

Neka nova modna lica

Image: buro247.ru

Prošla suradnja između fotografa Michala Pudelke i kuće Valentino polučila je toliki uspjeh da je priča dobila i svoj nastavak i to u obliku nove reklamne kampanje za kolekciju jesen/zima 2015.

Novu reklamnu kampanju jesensko-zimske kolekcije kuće Valentino potpisuje Michal Pudelka, fotograf iz Bratislave koji je autor i pre-fall kolekcije 2015. za ovu kuću. Pred objektiv Pudelke, koji je i sam relativno nedavno ušao u društvo velikih modnih fotografa, stale su neke nove modne snage – Harleth Kuusik, Ine Neefs, Grace Simmons i Maartje Verhoef. A cijela kampanja svoj je oblik dobila kao svojevrsni kolaž u koji su složene potpuno tematski neovisne fotografije.

Tako smo najprije uvedeni u grafički svijet crno-bijelih kontrasta – kvadratni uzorci, prugice i trokuti. Zatim slijedi sažeta i samodostatna monokromatika, a našlo se mjesta i za skandinavski minimalizam i topli krzneni kaput kao lajtmotiv svoje teme. Drugdje se pojavljuju tradicionalne valentinovske bajkovite, perlicama optočene haljine koje slave tajanstven svijet dalekog Istoka koji je utjelovljen u čarobnom vezu, pa kreacije djeluju eterično, nježno i nadasve ženstveno, poput slike bajkovitih nimfi. A kako cijeli kolaž Michala Pudelke funkcionira u cijelosti, pogledajte u nastavku.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više