Search

Mogu li Rihanna i Manolo Blahnik proizvesti još jednu hit kolekciju cipela?

Mogu li Rihanna i Manolo Blahnik proizvesti još jednu hit kolekciju cipela?

Nova suradnja dizajnera i pjevačice


Image: Buro247ru

Kada je u svibnju lansirana prva kolekcija cipela Rihanne i Manola Blahnika službena stranica njegovog brenda "srušena" je u svega nekoliko minuta, a sada je na pomolu nova suradnja

Nova je kolekcija Rihanne za Manola Blahnika nazvana "Wild", a navodno je slobodna interpretacija klasičnih Timberland čizama. Radi se o kapsulnoj kolekciji koja sadrži samo tri modela. Prvi je model bež čizma koja se veže čitavom dužinom, a proteže se gotovo do koljena. Tu liniju prati i krzno u istoj boji koje se onda obavija i oko lista. Drugi model čini klasična uska visoka čizma na petu koja seže do iznad koljena, a izrađena je od crnog brokata. Treći model dolazi u dvije boje, smeđoj i bijeloj, a radi se o gležnjačama na petu sa špičastim vrhom i krznom koje je obavijeno oko gležnja. 

Prva kolekcija na kojoj su Rihanna i Blahnik radili bila je tako veliki hit da je srušena službena stranica Manola Blahnika, trgovine su zatvorene, a svi su komadi odmah rasprodani i online i offline. Sudeći prema toj činjenici, nova kapsulna kolekcija koja je još ekskluzivnija jer sadrži samo tri modela cipela, mogla bi "planuti" još i brže. No, ostaje nam vidjeti mogu li Blahnik i Rihanna ponoviti takav uspjeh. Kolekcija u prodaju ide sutra, 16. studenog. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više