Search

Morate vidjeti ovaj baloner s potpisom hrvatskog brenda Klisab

Morate vidjeti ovaj baloner s potpisom hrvatskog brenda Klisab

Izgleda fantastično

Urednik: A.P.


Image: Aleksandar Selak

Vođeni idejom kreiranja odjeće koja je svojom formom udobna, ali i dalje statement, KLISAB u novoj kolekciji predstavlja ključne outware komade poput balonera i parki.

Ove jeseni nose se tamne boje, od sive, raznih nijansi maslinaste do plave i smeđe, a materijali su, kao i uvijek kod ovog branda, prilagođeni sezoni: jeans, vodonepropusni pamuk, keper, viskoza i vunena pletenina. Odmak od klasike dizajneri postižu laganom oversized siluetom pa baloneri i parke dobivaju izrazito naglašeni volumen u pokretu. Različitim vezivanjem remena u struku stvara se potpuno drugačija forma što omogućava da se jedan komad nosi na više različitih načina. Kao u svim njihovim kolekcijama, prepoznatljivost KLISAB postiže naglašavanjem detalja.

klisab

Ovoga puta isprani jeans prošiven je kontrastnim šavovima, a posebnu dinamiku u pokretu daju keper trakice s kožnim završecima. „U stvaranju smo vođeni idejom kreiranja komada koji su svakodnevni, svojom formom udobni, ali i dalje statement te nisu ograničeni sezonom.  Fall Fall 2, kako su nazvali novu kolekciju, dodatno su upotpunili i modnim detaljem s kojim su postali poznati i široj publici. Tako je popularni model KLISAB torbe s metalnim ručkama, ove sezone doživio izmjene pa dolazi u novoj dimenziji i s kožnim remenom.

klisab

kliab

klisab

klisab

klisab

Novu kolekciju predstavljaju i lookbookom koji potpisuje mladi fotograf Aleksandar Selak s Lunom Valas i Ivanom Vukušić (Talia model) u glavnoj ulozi. Make up modela potpisuje Petra Sever za Estee Lauder, a za frizuru je bila zadužena Katica Topčić.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više