Search

Naš omiljeni brend odijela ima novu kolekciju i inspirirana je Trstom

Naš omiljeni brend odijela ima novu kolekciju i inspirirana je Trstom

Tekst: BURO.

“Nalazila sam se na katu našeg obiteljskog salona kada sam iz kutije (sa stvarima kojih se mama željela "riješiti") izvukla njene hlače, izvorno kupljene u Trstu 1983. godine. Bile su drugačije i, ako se to može reći za odjevni komad, bile su svoje, a to me je najviše i privuklo!” – kazala nam je jednom prigodom Jelena Đokić, osnivačica brenda Mom’s Pants koji ste sigurno zamijetili na Instagramu u posljednjih godinu dana. Ono što je počelo kao mali “passion project” sada se već razvilo u ozbiljan biznis koji Jelena širi i stvara krug vjernih klijentica koje obožavaju njezinu retro estetiku.

Naš omiljeni brend odijela ima novu kolekciju i inspirirana je Trstom (фото 1)

Na tom tragu je i nova iščekivana kolekcija Trieste 1987 koju je predstavila ovaj tjedan, a koja donosi idealan omjer retro i modernog izričaja. Nostalgičan ton se ne proteže samo na odjeću već i na ideju. Tko bi rekao da ćemo u 2021. biti nostalgični za odlaskom do Trsta, točnije odlaskom bilo gdje dalje od mjesta stanovanja, Tu čežnju za minulim neopterećenim vremenima kada ste samo mogli sjesti u automobil i zaputiti se negdje, Jelena dočarava u kolekciji.

Naš omiljeni brend odijela ima novu kolekciju i inspirirana je Trstom (фото 2)

Njezine oversized siluete su već prepoznatljive, a u ovoj kolekciji dolaze u nježnim proljetnim nijansama baby plave, bež i krem bijele. Statement blejzeri će odlično funkcionirati kao samostalan komad uz vaše omiljene traperice, a široke bermude i hlače ćete lijepo upotpuniti s košuljama ili basic t-shirt majicama. Važno je za napomenuti da se svako odijelo radi po mjeri te možete biti sigurni da imate savršen fit koji je stvoren za vas. Informacije o cijenama i narudžbe možete izvršiti na Instagram profilu brenda, a uskoro će biti dostupan i web shop.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više