Search

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen!

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen!

Glavna kolekcija najavljena za sezonu jesen/zima 2019.

Urednik: D.D.


Image: PR

Sinoć je predstavljena nova H&M dizajnerska suradnja je sa Giambattistom Vallijem, pariškim vrsnim poznavateljem ljepote i sofisticiranosti. Ova uzbudljiva novost objavljena je na amfAR gala večeri u Cannesu kojoj su prisustvovali Giambattista Valli i kreativna savjetnica brenda H&M Ann-Sofie Johansson koji su prošetali crvenim tepihom zajedno sa Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiarom Ferragni, H.E.R., Biancom Brandolini d’Addom i Rossom Lynch. Zvijede su bile odjevene u glamurozne must have odjevne kombinacije iz neponovljive i limitirane predkolekcije u sklopu Giambattista Valli x H&M suradnje. Obožavatelji mode po prvi put mogu uživati u kolekciji proizašloj iz dizajnerske suradnje neposredno nakon njezinog predstavljanja (ili barem gotovo neposredno), jer će prekrasne kombinacije s crvenog tepiha biti dostupne u odabranim trgovinama i na stranici brenda već od 25. svibnja.

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen! (фото 1)

Glavna kolekcija nastala u sklopu dizajnerske suradnje Giambattista Valli x H&M bit će lansirana širom svijeta 7. studenog 2019. "Jako sam uzbuđen u vezi ove suradnje: H&M mi je ukazao priliku da znatno široj publici predstavim svoju viziju stila i veličanja ljepote. Cilj je podijeliti moju ljubav prema ljepoti, sudjelovati u "trenucima sreće" mnogih ljudi, te u konačnici doprinijeti i stvaranju ljubavnih priča širom svijeta", istaknuo je dizajner Giambattista Valli.

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen! (фото 2)

"Presretni smo što možemo surađivati s dizajnerom kao što je Giambattista Valli. On je neupitni gospodar visoke mode, s posebno istaknutim darom za nezaboravne siluete. Prilika za približavanje njegovog prepoznatljivog stila našim kupcima pravo je ostvarenje sna. Jedva čekamo vidjeti njihove reakcije na ovu prekrasnu kolekciju", naglasila je Ann-Sofie Johansson, H&M-ova kreativna savjetnica.

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen! (фото 3)

Rođen i odrastao u Rimu, Giambattista Valli lansirao je modnu liniju pod svojim imenom u Parizu 2005. godine. Njegov svijet sada obuhvaća ne samo visoku modu, već i ready-to-wear odjevne predmete i modne dodatke. Suradnja s H&M-om prva je vrsta takve suradnje za Vallija te ujedno za njega predstavlja i prvi iskorak kada je u pitanju muška odjeća. Ograničena predkolekcija u sklopu dizajnerske suradnje bit će dostupna u 12 odabranih H&M trgovina širom svijeta i na stranici brenda od 25. svibnja. Fantastični odjevni predmeti iz ove kolekcije obožavateljima mode daju tek manji uvid u uzbudljivu suradnju prepunu stilskih zaokreta i zadivljujućih rješenja.

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen! (фото 4)

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen! (фото 5)

Najavljena je nova H&M dizajnerska suradnja: kolekcija Giambattiste Vallija stiže na jesen! (фото 6)

Leave a comment

više