Search

Najljepši zimski komadi s potpisom A'Marie

Najljepši zimski komadi s potpisom A'Marie

Nova kolekcija i kampanja

Urednik: A.P.


Poznata hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja svoju novu kolekciju, za sezonu jesen/zima 2015.

Siva boja oduvijek je bila glavni predznak hladnih sezona, no kada se radi o brendu A'marie ona postaje topla, zavodljiva, elegantna i nedvojbeno ženstvena. Anamarija Brkić donosi još jednu idiličnu modnu priču, ostvarujući snove svim onim ženama koje jesen i zimu zamišljaju kao doba nježnosti. Kašmir, vuna i umjetno krzno njezina su inspiracija koju je oblikovala u voluminozne modele, poigravala se s asimetrijom te stvarala idealne jakne i kapute koji su njezin imperativ.

amarie

Njih obilježavaju veliki džepovi, visoki ovratnici i poznata mogućnost nošenja na obje strane. Osim kaputa i ogrtača od umjetnog krzna, vune i Alcantare, tu je i multifunkcionalna parka koja se može pretvoriti u prsluk i time ostvariti potpuno novi dojam. Dominantnu sivu nadopunjavaju crna, tamno plava i maslinasta boja te boja vanilije, dima i pijeska - sve neutralni tonovi zbog kojih se A'marie modeli lako kombiniraju i dozvoljavaju brojne mogućnosti stiliziranja, među kojima je i slojevitost, za koju je ovaj dizajn kao stvoren.


amarie
I za sezonu jesen/zima 2015. Anamarija Brkić kreira modne dodatke. Ovaj put radi se o visokim čizmama od Alcantare, u sivoj i crnoj varijanti, koje besprijekorno prate liniju nogu i sežu visoko iznad koljena. Zahvaljujući Alcantari udobne su i lagane, a njihov model je vječan te nadilazi trendove koji traju samo jednu sezonu.


amarie
Razigranost u kolekciji ostvarena je pomponima na porubima haljina i pelerina, dijagonalnim i valovitim zatvaračima, zakovicama koje nenametljivo ukrašavaju rubove vesti od kašmira i pamučnim mrežama. I ova kolekcija, poput svih ostalih, nadopunjena je tunikama i majicama dugih i kratkih rukava od MicroModala.
amarie

amarie

Fotografija: Maja Kljaić
Modeli: Ivona Bevanda, Barbara Bakota i Anita Lijić (Talia Model)
Make­up: Marijana Gluić za Jane Iredale (Dermacare)
Kosa: Nikola Solenički (Dermacare)
Tekst: Tina Bačić
Lokacija: Galerija Kranjčar (Kaptol 26, Zagreb)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više