Search

Najpopularnija haljina prošle sezone u novim bojama

Najpopularnija haljina prošle sezone u novim bojama

Azalea s potpisom brenda Self Portrait

Tekst: A.P.


Image: Self Portrait

Ako je jedna haljina obilježila sezonu proljeće/ljeto 2015., onda je to zasigurno "Azalea" kuće Self Portrait koju su nosili apsolutno svi

"Azaleu" su prvo proslavile blogerice poput Blair Eadie i Aimee Song, koje su na svojim blogovima promovirale crveni i bijeli model. Ubrzo je Self Portrait manija zahvatila ostatak svijeta te je ova britanska kuća osvanula na crvenim tepisima holivudskih događanja, a na listu zvijezda koje su iskazale obožavanje upisale su se Miranda Kerr, Bella Thorne, Kerry Washington, Reese Witherspoon, Chrissy Teigen, Gigi Hadid i brojne druge. Romantičan dizajn "Azalea" haljine, koji decentno naglašava dekolte i ramena, u donjem dijelu se nastavlja u raskošnu čipkanu suknju A-kroja i dobro pristaje svakoj građi tijela. Cijena od 240 funti također je primamljiva stavka zbog koje su brojne žene poželjele ovaj model u svom ormaru.

azalea

U novoj proljetnoj kolekciji Self Portrait donosi pravu sladolednu poslasticu u vidu novih pastelnih tonova "Azalea" haljine. U ponudi se nalaze četiri modela nježno žute, blijedo zelene, nježno plave i neizostavne puder nijanse. Cijena haljine je ostala ista kao i prošle sezone te iznosi 240 funti, a možete je naručiti direktno putem njihove stranice.

azalea

azalea

Related articles

Buro 24/7 Selection

više