Search

Najpoželjnija proljetna kolekcija inspirirana Carine Roitfeld

Najpoželjnija proljetna kolekcija inspirirana Carine Roitfeld

Za brend Uniqlo


Image: Uniqlo

Lepršave bluze, sakoi, pencil suknje, bomber jakne i nezaobilazne čipkaste čarape najbolje opisuju ležernost i chic kakav Carine Roitfeld i sama fantastično nosi

Neponovljiva i jedinstvena Carine Roitfeld svojom prvom kolekcijom za japanski brend Uniqlo oduševila je mnoge, čemu ide u prilog činjenica da je rasprodana za samo nekoliko dana. Sukladno svojem stilu predstavila je odjevne komade koje svaka žena treba imati u svom ormaru, počevši od svilenih seksi haljina i kombinaciji sa sakoima, parka jaknama i uskim suknjama s volanima. S laganim punk štihom, kakvog i sama preferira, druga kolekcija savršeno se nadovezala u priču. Za ovo proljeće i ljeto Carine ima nekoliko zlatnih komada oko kojih možete graditi svoje lookove.

Najpoželjnija proljetna kolekcija inspirirana Carine Roitfeld (фото 1)

Najpoželjnija proljetna kolekcija inspirirana Carine Roitfeld (фото 2)

Najpoželjnija proljetna kolekcija inspirirana Carine Roitfeld (фото 3)

Najpoželjnija proljetna kolekcija inspirirana Carine Roitfeld (фото 4)

Kratke bomber vojničke jakne odlično funkcioniraju u kombinaciji sa strogim krojevima pencil suknji koje dolaze u nekoliko materijala, crni duži kaput od umjetne kože odličan je za neopterećeni poslovni look, a ključni detalj u obliku čipkastih čarapa uklopila je uz zlatne sandale i suknje maskirnog printa. Stil koji savršeno spaja chic i ležernost Carine jako dobro nosi i inspirira mnoge ljubiteljice iste estetike. S naglaskom na izbor tkanina i dizajna, kolekcija spaja funkcionalnost i ženstvenost, a komadi su jednako idealni za dnevne i večernje modne igre. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više