Search

Najpoznatiji psić Instagrama zvijezda nove kampanje sunčanih naočala

Najpoznatiji psić Instagrama zvijezda nove kampanje sunčanih naočala

Karen Walker ponovno oduševljava kreativnom kampanjom


Image: buro247.ru

Preslatka četveronožna zvijezda Instagrama, psić Toast, koji broji preko 150 tisuća sljedbenika na svom Instagram profilu, neizmjerno nas je nasmijao u novoj reklamnoj kampanji sunčanih naočala brenda Karen Walker

Brend Karen Walker svake nas sezone iznova oduševi svojim kreativnim kampanjama, pa su nam se s vizuala prethodnih kampanja smiješili različiti junaci, od preslatke djece, elegantnih gospođa u godinama pa sve do brojnih zanimljivih stanovnika Kenije, no ovog je puta za svoju kampanju brend angažirao najslađu zvijezdu Instagrama - preslatkog kavalirskog španijela kralja Charlesa, imena Toast. 

Toast, simpatična kujica koju najčešće imamo prilike vidjeti isplaženog jezika, nije oduvijek imala sreće u životu. Njezini su je prvi vlasnici zanemarivali pa je zbog nepravilne njege izgubila zube, ali srećom, dospjela je u ruke komičara Josha Ostrovskog i njegove žene Katie Sturino koji su je spasili. 

Najpoznatiji psić Instagrama zvijezda nove kampanje sunčanih naočala (фото 1)

Novozelandska dizajnerica prvi je put doznala za Toast zahvaljujući društvenim mrežama kojima su kružile fotografije kujice Toast koja je na glavi nosila naočale. Tako je dobila ideju angažirati Toast u svojoj novoj reklamnoj kampanji sunčanih naočala. Rezultat te suradnje su zabavne fotografije koje možete vidjeti u nastavku.

Najpoznatiji psić Instagrama zvijezda nove kampanje sunčanih naočala (фото 2)

Najpoznatiji psić Instagrama zvijezda nove kampanje sunčanih naočala (фото 3)

Najpoznatiji psić Instagrama zvijezda nove kampanje sunčanih naočala (фото 4)

Najpoznatiji psić Instagrama zvijezda nove kampanje sunčanih naočala (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više