Search

Najveći dizajnerski hitovi u kapsulnoj kolekciji kuće Alexander Wang

Povodom 10. obljetnice brenda

Image: buro247.ru

Povodom 10. rođendana svoje modne kuće Alexander Wang će lansirati kapsulnu kolekciju koja će sadržavati 10 najistaknutijih komada proizašlih iz Wangove radionice u posljednjih 10 godina. Zanimljivo je što će odabir komada ovisiti isključivo o publici koja svoj glas može dati na službenoj web stranici

Jubilarna kapsulna kolekcija koja slavi 10 godina postojanja modne kuće Alexander Wang bit će interaktivna. Naime, o tome koji će se komadi kojima se ovaj dizajner proslavio naći u kolekciji odlučivat će isključivo publika.  

Glasovanje je počelo prije nekoliko dana na službenoj stranici pod oznakom #WANG10, gdje svi zainteresirani ljubitelji brenda mogu odabrati svojih 10 favorita među 25 kreacija koje su predložili iz modne kuće. Oni komadi koji prikupe najviše glasova naći će se u kapsulnoj kolekciji koja će biti lansirana u rujnu ove godine. Odabrane komade moći ćete kupiti isključivo u dućanima Alexander Wang i na web shopu kuće, a vjerujemo kako će za taj pothvat ključna biti brzina jer bi kolekcija mogla biti rasprodana već u prvim satima nakon objave s obzirom na ogromnu popularnost brenda. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više