Search

Nakon brojnih suradnji Olivia Palermo predstavlja prvu ready-to-wear kolekciju

Nakon brojnih suradnji Olivia Palermo predstavlja prvu ready-to-wear kolekciju

Zvijezda street stylea u dizajnerskim vodama

Tekst: Tina Lončar


Image: Olivia Palermo

Olivia Palermo jedna je od prvih žena čiji je jedinstveni stil odijevanja obilježio fenomen street stylea i započeo neku novu modnu eru. Svaka njezina odjevna kombinacija iščekivala se s nestrpljenjem, a milijuni djevojaka diljem svijeta pratile su svaki njezin pokret širom otvorenih očiju. Svojim elegantnim i profinjenim stilom odijevanja s ponekim trendi detaljem koji bi nosila na sebi specifičan način, Palermo je plijenila pozornost fotografa kada god bi izašla na ulicu.

Amerikanka je tijekom godina stekla status it djevojke, a na temelju njega nanizala je brojne modne suradnje s velikim modnim imenima. Bilo da je riječ o tome da se u njihovim kampanjama pojavljivala kao zaštitno lice ili je surađivala kao dizajner, Palermo iza sebe ima suradnje s prestižnim modnim brendovima i kućama, a posebno se pritom ističu one  s Karlom Lagerfeldom, Max&Co., Pretty Balerinas, Bauble Barom i drugima.

Nakon brojnih suradnji Olivia Palermo predstavlja prvu ready-to-wear kolekciju (фото 1)

No, nakon nebrojenih suradnji s renomiranim modnim imenima, Palermo se konačno odvažila na vlastitu ready-to-wear kolekciju koju je najavila na svojoj službenoj web stranici. Kolekcija za proljeće/ljeto 2020. nosi jednostavan i nepretenciozan naziv Olivia Palermo Collection, a bit će predstavljena u veljači iduće godine. Za sada je novopečena dizajnerica otkrila tek nekoliko skica modela koji će činiti prvu kolekciju, a ako je suditi po broju obožavateljica njezinog stila diljem svijeta, sigurni smo da će odjeća s potpisom it djevojke biti rasprodana u rekordnom roku!

Nakon brojnih suradnji Olivia Palermo predstavlja prvu ready-to-wear kolekciju (фото 2)

 

Nakon brojnih suradnji Olivia Palermo predstavlja prvu ready-to-wear kolekciju (фото 3)

 

Nakon brojnih suradnji Olivia Palermo predstavlja prvu ready-to-wear kolekciju (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više