Search

Napokon je stigla kolekcija RE/DONE + The Attico!

Napokon je stigla kolekcija RE/DONE + The Attico!

Jedva smo dočekali ovu suradnju

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
RE/DONE

Nakon što su talijanske modne ikone Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio, koje stoje iza modne marke The Attico, upoznale suosnivača losanđeleškog brenda traperica RE/DONE Seana Barrona nije trebalo dugo da ovi kreativci odluče nešto napraviti zajedničkim snagama, a uvid u rezultate njihove suradnje dobili smo jučer. Naime, predstavljena je jedinstvena kolekcija RE/DONE + The Attico koja spaja dva svijeta: losanđeleški brend poznat je prerađenim vintage levisicama koje su dobile novo, glamurozno ruho, kad su ih u svoje ruke uzele dizajnerice marke čija estetika počiva na inspiraciji 80-im godinama prošlog stoljeća i naglašenom seksepilu.

Napokon je stigla kolekcija RE/DONE + The Attico! (фото 1)

Ovo je prvi put da je The Attico svojim klijenticama ponudio vintage komade jer su ne samo traperice, kratke hlačice, suknje i jakne izrađene od odbačenih komada, već i modeli mini haljine, midi haljine s prorezima te bluze s pufastim rukavima cvjetnog uzorka napravljeni od stare odjeće koju su dizajnerice pronašle u vintage i second hand dućanima. Upravo zato je ova sustainable kolekcija limitirana, a dio komada je već i rasprodan, iako su se tek jučer popodne našli u prodaji (doduše nakon mjeseci najavljivanja na Instagramu). Bez obzira na to što je riječ o vintage materijalima, brojni od ovih komada odišu luksuzom - u prvom redu to tu traperice i camo hlače ukrašene Swarovski kristalićima.

Napokon je stigla kolekcija RE/DONE + The Attico! (фото 2)

Bez obzira na to što je riječ većinom o casual, svakodnevnim komadima, nijedan od njih nije basic već su stvoreni kako bi "podigli" garderobu. Od hoodija s vintage natpisom, traper suknji s naborima pa sve do cvjetnih minica, u limitiranoj kolekciji RE/DONE + The Attico mogu se pronaći modeli s dozom glamura u kojima ćete se osjećati beskrajno ugodno. Čitava kolekcija dostupna je za kupnju na ovom linku, a valja napomenuti da su haljine i bluza dostupni u nekoliko različitih vrsta uzoraka. U galeriji niže možete pogledati sve komade iz kolekcije.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više