Search

Nasljednica carstva Perrin Paris predstavila liniju jakni inspiriranu francuskim chicom

Nasljednica carstva Perrin Paris predstavila liniju jakni inspiriranu francuskim chicom

Jamais de la vie


Image: Jamais de la vie

Francuska dizajnerica Chloe Perrin, nasljednica carstva luksuznih modnih dodataka Perrin Paris, odlučila je pokrenuti vlastiti modni projekt inspiriran francuskim chicom

Za platformu PROFYLES koja otkriva nova dizajnerska imena iz cijelog svijeta, otkrila je pozadinu priče o svom novom brendu nazvanom Jamis de la Vie, ali i tome kako je tekao njezin put u svijetu mode. Rođena je u Seattleu, ali je odgojena u Parizu gdje je pohađala Le Studio Bercot Design School nakon čega je otišla u New York raditi za Carine Roitfeld i njezin CR Fashion Book. 2014. se vraća u Pariz i postaje sedma generacija dizajnera u 120 godina starom obiteljskom carstvu Perrin Paris. Tamo je, kako prenosi PROFYLES, radila kao kreativna direktorica i u brend uvela svježinu kroz nove modele torbica poput okruglog bucket modela kojim je osvojila srca trendseterica diljem svijeta.

No, put ju je odveo do pokretanja vlastitog modnog projekta nazvanog Jamais de la Vie što u prijevodu znači "nema šanse" ili "nikad", a reflektira nesputanost chic Francuskinja koje su za Perrin najveća inspiracija. Jamais de la Vie čini linija jakni od perja marabua koje se izrađuju ručno u Parizu i bojaju prema preferencijama klijenta.

"Živim na Montmartreu i tamo je sve tako romantično - ponekad nosim Céline beretke iz 90-ih. Čitav grad mi je inspiracija baš kao i moderna umjetnost, elektronička glazba, balet i dobri razgovori uz šampanjac," otkrila je Perrin za PROFYLES sve što je inspirira. Njezine ekskluzivne jakne mogu se naručiti na službenoj stranici Jamais de la Vie, a početna cijena im je 1000 eura. 

Nasljednica carstva Perrin Paris predstavila liniju jakni inspiriranu francuskim chicom (фото 1)

Nasljednica carstva Perrin Paris predstavila liniju jakni inspiriranu francuskim chicom (фото 2)

Nasljednica carstva Perrin Paris predstavila liniju jakni inspiriranu francuskim chicom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više