Search

Natalia Vodjanova dobiva nagradu za izuzetan doprinos u modnim i društvenim projektima

Natalia Vodjanova dobiva nagradu za izuzetan doprinos u modnim i društvenim projektima

Global Voices 2017 Award


Image: Buro247ru

Ruska manekenka i filantropistkinja dobit će 2017 Global VOICES Award za svoja postignuća u modnim i društvenim projektima

Vodjanova radi u modnoj industriji već 20 godina i do danas je bila zaštitno lice najvećih modnih kuća kao što su Chanel, Louis Vuitton, Versace, Calvin Klein i drugi. No, Vodjanova je danas najpoznatija po svojim humanitarnim projektima. Osnovala je Naked Heart Foundation i Elbi, globalnu filantropističku platformu i aplikaciju za millennialse, članica je u Board of Directors of the Special Olympics te se zalaže za potpunu implementaciju UN-ove Konvencije o pravima osoba s invaliditetom. S godinama je tako postala strastvena filantropistkinja i uzor brojnim ljudima u modnoj industriji i izvan nje.

Publikacija Business of Fashion na čelu s osnivačem i urednikom Imranom Amedom odlučila ju je stoga nagraditi s 2017 Global VOICES nagradom koja će joj biti dodijeljena tijekom konferencije VOICES u studenom. BoF organizira VOICES jednom godišnje i okuplja važne ljude iz industrije koji ondje dijele svoja razmišljanja o kretanjima i budućnosti modne industrije. Nagrada se dodjeljuje od prošle godine kada ju je dobio fotograf Mario Testino. Ovogodišnja VOICES konferencija održat će se od 29. studenog do 2. prosinca u Oxfordshireu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više