Search

Natalija Vodjanova i Mariacarla Boscono u kampanji Stelle McCartney

Natalija Vodjanova i Mariacarla Boscono u kampanji Stelle McCartney

Proljeće/ljeto 2016.

Image: buro247.ru

U proljetnoj sezoni Stella McCartney odlučila je snimati samo sa svojim najbližim suradnicima, koje inače jako cijeni i dobro poznaje. Zato su se kao zaštitna lica njezine proljetne kolekcije pojavile Natalija Vodjanova i Mariacarla Boscono koje je fotografskim okom zabilježila Harley Weir

Dolazak nove sezone za mladu fotografkinju Harley Weir označio je suradnje s velikim modnim kućama; kampanja za kuću Missoni i Christopher Kane (za kojeg je inače snimala prvu kampanju u povijesti njegova brenda), a sad ju je Stella McCartney pozvala da po treći put svojim talentom doprinese u novoj, proljetnoj kampanji. Tako su pred njezin objektiv stale dvije Stelline ljubimice – Natalija Vodjanova i Mariacarla Boscono. Odjevene u jarko crvenu i jarko ružičastu haljinu legle su na travu i prenijeli opuštenost nove kolekcije, kao stvorene za toplije dane. 

"Željela sam prizvati onaj ležerni osjećaj ljeta, slaviti ljubav i prijateljstvo", izjavila je Stella McCartney i nastavila "Fotografije odišu određenom dozom lakoće i otvorenosti, ali s malim pomakom." 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više