Search

Natalija Vodjanova osmi put kao zaštitno lice kuće Stella McCartney

Natalija Vodjanova osmi put kao zaštitno lice kuće Stella McCartney

Dugovječna suradnja


Image: buro247.ru

Dizajnerica Stella McCartney po osmi je put pozvala lijepu Nataliju Vodjanovu da se pojavi kao zaštitno lice nove reklamne kampanje njene modne kuće

Stella McCartney se u svojoj novoj jesensko-zimskoj reklamnoj kampanji odlučila voditi prokušanom formulom i ponovno pozvala na suradnju Nataliju Vodjanovu kojoj je ovo osmi put da se pojavljuje u ulozi zaštitnog lica modne kuće. 

Prisjetimo se, Natalija se posljednji put pojavila kao zaštitno lice kolekcije proljeće/ljeto 2015. koja je snimana na prekrasnoj obali Ibize, dok je za mjesto radnje kampanje za kolekciju jesen/zima 2015. Stella odabrala Škotsku – a to nije slučajno. Dizajnerica je u Škotskoj provela cijelo djetinjstvo, a na škotskom Isle of Bute se udala za Alaisdhara Willisa. "Ovo je najčarobnije mjesto na zemlji. Čini mi se da smo uspjeli realan krajolik pretočiti u jedan čaroban", izjavila je dizajnerica. 

I doista, suncem okupana polja i olovno nebo djeluju čarobno zahvaljujući kreativnom oku fotografkinje Harley Weir, koja se poigrala perspektivom i zakrenula kadar za 180 stupnjeva. Rezultat je zanimljiva nadrealna slika na kojoj Natalija, u jednoj beskrajno suptilnoj ženstvenosti, lebdi između tla i neba držeći u ruci minimalističku torbu Noma u sivoj nijansi. 

Cijela kampanja bit će objavljena tek u rujnu kad ćemo je moći pogledati u rujanskim izdanjima renomiranih modnih časopisa. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više