Search

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna

Alduk Noir

Urednik: BURO.

Model: Suzana Horvat
Hair: Mijo Majhen
Make-up: Simona Antonović
Image: Decker&Kutić

Nova Alduk kampanja nema ni cvijeće ni vesele boje, ali nas svejedno jako veseli i pravi je dokaz koliko privlačno može izgledati jednostavnost u pristupu te težnja ka savršenstvu u izvedbi. Romantična, prozračna i vesela modna kampanja za aktualnu sezonu proljeće/ljeto svakako nije karakteristika nove kolekcije i kampanje modnog kreativca čijim se projektima veselimo i rado ih očekujemo. Sasvim drukčije novu sezonu vidi poznati modni dizajner Ivan Alduk koji nas opetovano uspijeva zaljubiti u svoj rad.

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 1)

Pomalo barokna estetika, poigravanje svjetlom i tamom u stilu velikog majstora Caravaggia estetska su okosnica kojom je fotografski dvojac Decker&Kutić udahnuo jednu novu i pomalo neočekivanu vizualnu energiju u Alduk kolekciju "Noir" za proljeće i ljeto 2019. godine. "Noir je tamom i pomalo mistikom okupana nova kampanja kojom predstavljamo jednu svježu viziju Alduk dizajna u novoj sezoni. Jednostavnošću fotografske kulise stavljamo naglasak na sam dizajn koji svake sezone evoluira u skladu s potrebama naših klijentica i kreativnim željama mene kao glavnog dizajnera. Tajnovita, senzualna i privlačna - epiteti su to koje vežem uz novu kolekciju i kampanju" izjavio je dizajner povodom predstavljanja nove kampanje.

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 2)

Alduk "Noir" je kolekcija od 45 modela za sezonu proljeće/ljeto 2019. predstavljena putem ove modne kampanje, a temeljena je na crnoj i krem kao baznim tonovima te obiluje i tonovima žute, roze, plave, sive i crvene. Pojedini modeli su unikatni i na tragu visoke mode, a među hit modelima svakako će se pronaći neodoljive haljine sa sjajnim resama.

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 3)

Nova Alduk kolekcija, nagoviještena putem ove zavodljive kampanje s modelom Suzanom Horvat u glavnoj ulozi, je već neko vrijeme dostupna u dizajnerovom showroomu, a uskoro ćete imati prilike pomnije je istražiti putem pripadajućeg lookbooka i na službenoj stranici brenda. Ovaj dizajner njeguje individualan pristup svakoj klijentici, stoga se za obilazak i probu potrebno naručiti na službene kontakte, ali samo tako ste sigurni da vas u isprobavanju i kupnji ovih posebnih haljina neće baš nitko smetati.

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 4)

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 5)

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 6)

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 7)

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 8)

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 9)

Nema ni cvijeća ni jarkih boja: Aldukova proljetna kampanja zaista je posebna (фото 10)

više