Search

Neodoljiv luksuz kuće Céline

Neodoljiv luksuz kuće Céline

Lookbook pre-fall 2015.

A.P.

Image: Celine

Ako postoji jedna pre-fall kolekcija koju s nestrpljenjem iščekuje cijeli modni svijet, onda je to ona s potpisom Phoebe Philo za kuću Céline

'Hype' oko kolekcije dodatno je pojačan privatnim predstavljanjem za odabrane medije koje je upriličeno u siječnju ove godine, ali bez fotoaparata, mobitela ili ostalih uređaja. Philo zna kako očuvati brend od masovne Instagram histerije i usmjeriti ga u sferu poštovanja prema dizajnerici koja je živjela u vremenima kad su svi gledali reviju, a ne u svoje pametne telefone. Za sve ostale ljubitelje njene estetike Philo je pripremila lookbook koji je jučer objavljen u javnosti.

U novoj kolekciji Philo daje do znanja da Céline žena prije svega cijeni funkcionalne komade u kojima će moći obavljati svoje dnevne dužnosti. Suknje A-kroja, maestralno krojene hlače, tunike, končane haljine, prekrasni kaputi, upotpunjeni su predimenzioniranim torbama od meke kože i udobnim kožnim cipelama s funkcionalnom potpeticom u kojoj žene mogu provesti dan. Iako kolekcija počiva na jednostavnim komadima, određenih ekstravagantnih iskoraka je bilo i to u vidu krznenih topova u kombinaciji s modificiranom verzijom tradicionalnog obi remena.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više