Search

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie

"Wake up Beauty, It's Spring!"

Tekst: D.D.


Model: Nevena Dujmović (Colors Model Management)
Producer: Ana Bacinger
Hair: Venera Vorfaj (Teuta salon)
Make-up: Sonja Kvesić
Image: Senja Vild

Nježna, romantična i puna sjajnih ideja, poput pravog proljetnog jutra. Stvorena sa svrhom da traje i s fokusom na lokalno - A'marie kolekcija za proljeće/ljeto 2020. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone... "Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti, i kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu", izjavila je Anamarija Brkić. Proljetna A'marie djevojka samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je besprijekorne elegancije, vrckava ljubiteljica djevojačke zaigranosti i zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna.

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 1)

Ona brine o prirodi i pažljivo bira ekološke tkanine, promišljeno investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil. Njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma, no istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji. Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na vegansku kožu te na brojne upečatljive modele koji će postati miljenici svake modne individualke. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju - vrhunski krojeni baloneri, jakne, hlače, suknje, kombinezoni i haljine od mekane kože ključni su komadi sezone. Baloneri u zelenoj, crnoj i boji pijeska vaš su proljetni saveznik, komad koji ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko omiljene haljine.

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 2)

Culotte model hlača, pak, osvaja mogućnošću kombinacija. Od onih s bijelim t-shirtom i tenisicama, preko igre s pamučnim čipkanim košuljama pa sve do slojevitih stylinga s ručno izvezenim vestama. Haljine su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive, u kratkom roku postaju omiljeni komad za svečane prilike. Kao i uvijek, u A'marie kolekciji se nalaze i nježne, romantične bluze pune ljupkih detalja, u zanimljivim materijalima, uzorcima i krojevima. S posebnom pažnjom osmišljene su ručno vezene i ukrašavane pamučne veste, lako kombiniranih boja i šarmantnih vezova.

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 3)

Svaka kreacija dolazi s pričom - u sebi nosi lokalnu tradiciju, znanje i kvalitetu, a svrha joj je da na magičan način zaokruži individualan styling. Remenje je rađeno u nekoliko manjih tradicionalnih manufaktura, dok su fantastične torbe od ekološke vune rezultat suradnje brenda Wool Fabrique by Maya Bekto i A'marie. Svaka torba je zbog načina proizvodnje ručno izrađena, te je samim time unikat koji ponosno njeguje tradiciju umijeća tkanja. Bilo da ih nosite u ležernim stylinzima uz bež hlače od cupre i čipkastu bluzu, ili pak, u nešto finijem izdanju uz lakiranu jaknu boje karamele i malu crnu haljinu - ova torba izgleda sjajno u svim situacijama!

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 4)

Posebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje pa tako kožne balonere krase viskozne podstave s razigranim printevima koji se provlače kolekcijom i u obliku ženstvenih haljina i bluza. Tu su i špage s kožnatim detaljima zbog kojih svaka kreacija dobiva ležeran prizvuk, a opet ostaje elegantna i nadasve profinjena. Bogata A'marie kolekcija pušta modnu individualku da ove tople sezone u maštovitim kreacijama pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost. Da poput nježnog proljetnog jutra zablista s prvim zrakama sunca i svijetu pokaže zašto je tako posebna. Kolekciju za koju je kampanja snimljena u Hrvatskom glazbenom zavodu, možete pronaći u A'marie trgovini (Gundulićeva 19) i službenoj stranici brenda te Instagram profilu.

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 5)

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 6)

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 7)

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 8)

Neodoljiv spoj romantičnih i statement komada u novoj kolekciji hrvatskog brenda A'marie (фото 9)

Leave a comment

više