Search

Neodoljive college veste i udobne sportske majice u novom zimskom dropu Zagreb Social Cluba

Neodoljive college veste i udobne sportske majice u novom zimskom dropu Zagreb Social Cluba

Urednik: BURO.


Image: Dora Barker

“Ova kolekcija nam je bila najveći izazov dosada, ne toliko u kreativnom smislu koliko u produkcijskom. Prvotno je trebala biti predstavljena početkom prosinca, ali pandemija je učinila svoje. Jedan tjedan su nam radionice bile zatvorene zbog pandemije, drugi tjedan tiskare. Probili smo sve rokove, ali smo ju završili. Drago nam je da i u ovo teško vrijeme hrvatska tekstilna industrija radi punom parom unatoč svim izazovima.” izjavio je Ali Mirza Mulabegović osnivač Zagreb Social Cluba, povodom predstavljanje nove zimske kolekcije.

U kolekciji vas očekuje novi dizajn vesti koje su se pokazale kao veliki hit prošle godine. U ovoj dolaze u novim bojama i materijalima s decentnijim brendingom. Njihov prepoznatljivi t-shirt je također doživjeo preinake te sada dolazi s bijelim logotipom kao asocijacija na snježne dane koji nam dolaze. ZSC grb je apliciran na majice dugih rukava u prljavo bijeloj i tamno zelenoj boji, a kao posebnost ove kolekcije Mirza ističe dodatke - šalove od 100% alpace i šalove od 70% vune i 30% kašmira, te zimske kape. Cijene se kreću u rasponu od 290,00 do 950,00 kn koliko ćete izdvojiti za parka jaknu od umjetne kože. 

Sve informacije o Zagreb Social Clubu možete saznati putem službenog instagram profila Zagreb Social Club, a najnovije modne komade možete vidjeti u showroomu na adresi Smičiklasova 22 i na njihovom webshopu www.zagrebsocial.club

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više