Search

Neodoljive prugice i bomber jakne u novoj kolekciji kuće A'Marie

Neodoljive prugice i bomber jakne u novoj kolekciji kuće A'Marie

Nova kampanja

Tekst: A.P.


Image: Maja Klajić

Poznata dizajnerica dočekuje proljetnu sezonu s trendovskim komadima u svom prepoznatljivom stilu

Za sezonu proljeće/ljeto 2016. dizajnerica Anamarija Brkić pripremila je prepoznatljive siluete koje su ovaj put još lepršavije, opuštenije i ponekad romantične – upravo onakve kakve priliče toploj sezoni. Kao baza kolekcije tu su A'marie majice i tunike od MicroModala različitih dužina koje se ističu zbog trakica zavezanih u mašnu ili mogućnosti vezanja. Svaki ovaj model, što je i poznato kod Anamarijinog dizajna, može se nositi na više načina i kombinirati s raznim stilovima.

amarie

Ono čemu je za ljetnu sezonu osobito posvećena pažnja su suknje, haljine i hlače. Sve njih karakterizira prozračnost i nesputanost, a svaki komad poseban je i ženstven te ga jedinstvenim čine pomno osmišljeni detalji. Tako je, primjerice, u dvobojan model hlača ušivena traka s printom, dok je u slučaju ljetnih šorceva korišteno više različitih uzoraka odjednom. Pomponi i resice, koji su prisutni i u ovoj kolekciji, daju razigranu notu svim novim ljetnim modelima. Suknje također dolaze s uzorkom, ali i u basic varijanti od MicroModala u tamnoplavoj boji i boji kože.

amarie

Predimenzionirano rupičasto pletivo koje je brend A'marie predstavio za Božić sada je dobilo svoju ljetnu varijantu od pamučnog konca. S kratkim rukavima ili naramenicama na vezanje, ovi će modeli sigurno ponovno osvojiti Hrvatice. Dolaze u tamnoplavoj boji, boji vanilije i crnoj te će lako funkcionirati u dnevnim i večernjim prigodama. Osim njih, kao ključni odjevni komad nameće se i bomber jakna. Ova s potpisom A'marie je u metalik zelenoj nijansi s plavo-bijelim porubima i ovratnikom.

amarie

U skladu s ljetom, kroz kolekciju se provlače i prugice, krojevi otkrivaju ramena i leđa, a pamuk s rupama i svila pretvaraju haljine u remek-djela. Anamarija Brkić u novoj se sezoni vraća jednostavnosti, ali ne onoj lišenoj zanimljivosti. Svaki njezin dizajn istovremeno je moćan i senzualan. neovisno odjenete li uz njega još jedan upečatljiv komad ili običnu pamučnu bijelu majicu.

amarie

amarie

amarie

amarie

Fotografija: Maja Kljaić
Model: Jelena Hudjek (Talia Model)
Make­-up: Sabina Šarić Novak za Jane Iredale (Dermacare)
Tekst: Tina Bačić

 

više