Search

Neodoljive torbe s potpisom Roberta Severa

Neodoljive torbe s potpisom Roberta Severa

Poznati modni brend predstavlja novu kolekciju torbi za sezonu proljeće-ljeto 2015.

Image: Ino Zeljak

Nova kolekcija torbi iz kreativne radionice modnog brenda Robert Sever ugledala je svjetlo dana

Kolekcija koja će oduševiti sve poklonice ovog vrhunskog brenda ekskluzivno je dostupna u svim Karla trgovinama. Torbe koje će savršeno upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije izrađene su od visokokvalitetne kože, u bež i crvenoj boji s metalnim detaljima zlatne boje. Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever brenda.

Neodoljive torbe s potpisom Roberta Severa (фото 1)
Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina deveta inkarnacija. Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta ukrašena je kićankama i staklenim perlama. Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac-remen postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Visoko kvalitetne kože, ova torba s resama ukrašena je staklenim perlama. Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost ove torbice je u dvjema mogućnostima nošenja – s klasičnim kožnim pojasom ili s malim, ultramodernim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca.

Neodoljive torbe s potpisom Roberta Severa (фото 2)
Moderne torbice okosnica su brenda Robert Sever te samim time i zaslužuju posebno izdanje. "U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše 'signature' torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi", ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri popularnog modnog brenda. "Svaka torbica je posebna je i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije iza nje."

Fotografije potpisuje mladi fotograf Ino Zeljak kojemu je ovo prva kampanja za RS brend, dok je zaštitno lice i ove kolekcije Iva Marušić, jedna od omiljenih modela kuće Robert Sever. Za make-up zaslužna je Ana Rajić, a frizura je djelo Roberta Severa. Asistentica fotografa je Sara Dombre. Cijela kolekcija dostupna je ekskluzivno u Karla trgovinama diljem Hrvatske. Osim navedenih torbi, selekciju unikatnih modela, kao i popularne RS Black ruksake u crnoj koži za žene i muškarce, možete pronaći na online shopu www.karla.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više