Search

Neponovljiva Cindy Crawford novo je lice Reserveda!

Neponovljiva Cindy Crawford novo je lice Reserveda!

#iLoveYouCindy

Tekst: BURO.


Image: PR

Stigla je dugo iščekivana kampanja "I Love You Cindy" i napokon smo saznali tko je novo lice modng brenda Reserved...

Nastavljajući A-listu svojih modnih kampanja, Reserved je kao zaštitno lice ovog puta odabrao jednu od najvećih modnih ikona - Cindy Crawford. "I Love You Cindy" vraća nas u vrijeme dekadencije 80-ih godina, zajedno sa supermodelom koja posjećuje vrijeme kada je sve bilo preveliko i sasvim novo: nova moda, nova glazba i nova tehnologija. Dolazimo do zlatnog doba boomboxa, laka za kosu i glomaznih mobitela. U scenama zanosa u videu, Cindy pleše u osunčanom predgrađu, s vintage sjajem setova sapunica, dok ju u idućoj sceni u monster kamionetu vozi gost iznenađenja...

Kampanja je okupila velika imena, od glumačke postave do suradnika. Tako se Gordon von Steiner našao se u ulozi režisera, dok se glumačka postava sastoji i od Dacrea Montgomeryja, glumca iz Stranger Things, Erica Robertsa i Tish Graves. Svojom kreativnošću doprinijeli su i poznati stilist Jay Massacret te frizerka Akki Shirakawa i talentirana visažistica iz Londona Isamaya Ffrench. Glavna zvijezda Cindy Crawford priključila se alumnijima Reserved kampanji među kojima se nalaze Kate Moss, Adwoa Aboah, Jourdan Dunn, Jon Kortajarena i Irina Shayk.

Razigrani svijet Reserveda oživljen je kroz vrhunsku produkciju, s power dressingom u prvom planu. A kako to izgleda pogledajte u teaser videu Reserved x Cindy Crawford.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više