Search

Net-a-Porter najavljuje ekskluzivnu aplikaciju za shopping

Net-a-Porter najavljuje ekskluzivnu aplikaciju za shopping

"The Net Set"


Image: buro247.com/me

Globalni div internetske modne trgovine, Net-a-Porter, najavio je dosad neviđeni projekt: The Net Set. Luksuzno modno carstvo predstavlja svoju prvu platformu koja će ujediniti modu, društvene medije i shopping...

Internetska luksuzna shopping destinacija u vlasništvu Natalie Massenet, koja je nedavno najavila spajanje s talijanskom grupacijom Yoox, još će jednom krenuti neutabanim putom, ovaj put svojim inovativnim projektom...

Globalna online trgovina luksuzne mode upravo je najavila "The Net Set", odnosno aplikaciju koja će biti dostupna na iPhoneu, iPadu i Apple satu, a prema informacijama iz tvrtke Net-a-Porter nova bi platforma trebala objediniti sferu društvenih medija, mode i shoppinga. 

Net-a-Porter najavljuje ekskluzivnu aplikaciju za shopping (фото 1)

"The Net Set" će korisnicima omogućiti jedinstvenu priliku da se povežu s vodećim svjetskim ličnostima iz svijeta mode, dizajnerima, ikonama stila u stvarnom vremenu i sa cijelom zajednicom korisnika podijele svoj osobni modni stil, inspiraciju i omiljeni sadržaj putem nekoliko jednostavnih klikova.  

Nova aplikacija omogućit će drugačije iskustvo kupovine i obilježiti inovativni pristup luksuznih brendova u komunikaciji i razvoju odnosa s krajnjim korisnicima diljem svijeta.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više