Search

Neumorni Karl Lagerfeld pokreće liniju odjeće za djecu

Neumorni Karl Lagerfeld pokreće liniju odjeće za djecu

Visoka moda za najmlađe

Image: buro247.ru

Odsad ćemo preslatkog Hudsona Kroeninga imati prilike gledati još češće, budući da njegov kum Karl Lagerfeld lansira liniju odjeće za djecu

Maleni model Hudson Kroening, koji se dosad već nekoliko puta pojavio u reklamnim kampanjama kuće Chanel, postaje zaštitno lice novog brenda iza kojeg stoji neumorni Karl Lagerfeld. Kreativni direktor Chanela nije ni trenutka dvojio prilikom odabira ambasadora svoje prve linije odjeće za djecu, pa je odabir pao na njegovo kumče. Dizajner je već potpisao ugovor s francuskom tvrtkom CWF (Children Worldwide Fashion), a prva kolekcija trebala bi ugledati svjetlo dana u proljeće 2016. godine.

Karl u liniju, koja će biti namijenjena djeci do 16 godina, namjerava unijeti svoj prepoznatljivi rokerski duh, a osim odjeće u kolekciji će se naći i modni dodaci za mališane. Novi brend Karla Lagerfelda svoju klijentelu namjerava ponajviše pronaći na tržištima Južne Koreje, Europe i Bliskog istoka, što je potpuno razuman poslovni korak. Uskoro ćemo doznati više detalja o ovoj zanimljivoj kolekciji.

Neumorni Karl Lagerfeld pokreće liniju odjeće za djecu (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više